Mobilblogg!

Hejsan sötnosar! Passar på att blogga från min iPhone, testar blogg.se's app samtidigt. Ska träna snart, har blivit jätteduktig på att träna och inte äta lika mycket godis. Sjukt skönt faktiskt! Vi hörs lite senare, slänger upp en färsk bild också. Puss :)


Tips!

Hejsan! Har inte skrivit på ett tag, har liksom tagit det lite lugnt efter lovet. Var inne på bikbok idag, de hade 50% på allt i hela affären så passade på att köpa en jättesnygg tröja. Halva priset ju! Är ganska mycket med skolan nu men det är bara nästa vecka också sen är det inget särskilt förrens efter jul, tror jag inte iallafall.. Har äntligen fått en tid till läkarstationen så ska dit på måndag och lämna ännu fler prover och så, hoppas de kommer på vad felet är! Tänkte iallafall tipsa er om en super bra ögonsminks remover, den är verkligen underbar och stärker fransarna lite. Jag märker verkligen en stor skillnad när jag använder denna och tar vattenfast mascara superenkelt, så tycker verkligen ni ska köpa denna, inte särskilt dyr heller! Nu ska jag se finalen i robinson, håller på Mats och Ola, vilka hejar ni på?

3 november

Hejsan! Fick åka ambulans in till sjukhuset idag så ni borde inte ha alltför höga förväntningar på updates. Vi hörs när jag mår bättre, pussar!


Slänger in en gammal bild sålänge, saknar min hårfärg och längden!

2 November

Hejsan! Åkte till Nathalie igår och så sov jag där, hade inte träffat henne sedan hon åkte till Turkiet vilket var sjukt längesedan. Vi kollade på film och åt lite glass och chips, muuuumms! Filmen var helt okej, lite läskig kanske.. Super 8 hette den iallafall. ;) Har precis bakat lite, slängde ihop något som kallas för silviakaka, aldrig gjort innan så får väl se hur den smakar. Har bakat sjukt mycket nu, i förrgår så bakade jag också men då blev det brownies och tigerkaka, hehe! Ni ska få se lite av det jag köpte i Ullared, visar inte allt då mycket är julklappar och tråkiga hushållsgrejer typ. ;D
Brukar alltid komma hem med en ny garderob men denna gången hittade jag bara en stickad tröja.
Ansiktsrengöring+ansiktsvatten, bodyscrub, bodylotion, ansiktskräm, ögonsminksremover, inpackning, ansiktsmasker, deoderant och munskölj.
haha äsch ni ser ju vad det är, orkar inte skriva allt, heheh!
En close-up ska ni iallafall få, gissa vad jag har fått? Hehe. Vilket skal tycker ni är snyggast? Själv tycker jag nog det glittriga men det svarta är samtidigt så coolt!

1 November

Hejsan! Har inte kunnat skriva förrens nu, blev sjuk i början av veckan, så himla typiskt! Fyndade en hel del i Ullared, slutar aldrig förvånas över hur billigt det är där. Mamma och dem hämtade upp mig på torsdags kvällen sen åkte vi hem igen på lördagen. Gick där inne hela fredagen och lördags förmiddagen, ni ska få se vad jag har köpt men inte just nu, tänkte slänga upp lite andra bilder först.
På vägen upp till Ullared, söte Felix alltid lika glad. ;D
Me and my brooo!
Anton och jag inne i Ullared, sjukt deprimerande att han redan har växt om mig, haha!
Uffe och mamma under lunchen..
Avslutar detta korta bildregn med ytterligare en bild på mig och Anton, hehe!

RSS 2.0