Nationella provet

Halloj! Kom precis hem från en vända på stan, visar vad jag köpte sen. Idag så hade vi då nationella i svenska B, det skriftliga. Man kunde sitta i fem timmar men jag tror ingen gjorde det faktiskt, jag hoppas det gick bra men man vet aldrig eftersom det kändes lite sådär det är ju inte lika lätt att gå in och ändra på saker i texten när man skriver förhand. Aja vi får hoppas på det bästa, hörs sen!

Ja, jag hade bunkrat upp med godsaker haha! Dock så fick vi baguetter, äpplen och festisar av skolan..

 


24 april

Hejsan sötnosar! Var en kort dag i skolan idag men jag följde med Pau på hennes sista körlektion, snacka om kul. Det gick iallafall jättebra och hon får säkert körkort när som helst nu! I helgen då så hade vi kul på fredagen, det var inte så mycket folk ute men på lördagen sen så var det ännu mindre människor ute men det var nästan roligare ändå, för vi hann inte ens gå in och sätta oss ner innan vi blev bjudna på shotar, hihi men det är så det ska vara. Självklart så fanns det vissa slemmon där men det får man nästan räkna med, det blev en lyckad första + andra utgång iallafall och vi hade ju jätteroligt och det är det som räknas! :D

Bjuder på en halvtaskig bild också, vi tog hur många bilder som helst men det var ju inte många som blev så seriösa, haha!

 


23 april

Helluu finisar! Hade en helt underbar helg och födelsedag men det var väldigt stressigt att hinna med allt men jag lyckades! Åkte ju hem redan i torsdags och gjorde tårtan och lite sånt. Paulina kom på fredagen och vi firade mig hemma hos pappa, på natten gick vi it eftersom jag blev 18 efter tolv, haha! Sen på lördagen blev det att fira mig hos mamma och sen ut på kvällen igen men mer om det lite senare, håller på att pumpa upp min gymboll som jag fick, hihi!

Ni får en bild på min supergoda tårta som jag gjorde helt själv! :D


Mot ikea!

Hejsan finisar! Hade ju körlektion innan idag och det gick faktiskt ganska bra, började med att köra inne i stan så det var ju lite nytt. Paulina följde med när jag körde och det var så synd om en kille som vi såg körde upp för han kuggade i en korsning när han hindrade mig från att köra, synd om honom såklart men lite kul ändå hehe! Sen följde jag med Paulina när hon körde, hon har ju bara en lektion kvar den fuskisen haha! Nu är vi iallafall påväg till ikea helt spontant så vi hörs sen!
Ni får en alldeles nytagen bild från stan också, enjoy!


16 april

Halloj! Har fixat lite här hemma inför imorgon, börjar redan vid 8 så det gäller att få så mycket som möjligt fixat så att jag kan få lite sovmorgon hihi! Är en jättekort dag imorgon, slutar redan vid halv ett och så har jag bokat in en körlektion vid ett så det blir fullt upp ändå. Men nu ska jag fortsätta att kolla på Alcatraz och äta upp resten av påskgodiset. Har ni sett den serien förresten? Den är faktiskt jättebra och spännande, värt att ge en chans iallafall! Vi hörs igen imorgon, sov så gott!

Here we go again!

Hejsan sötnosar! Var sjukt länge sedan jag skrev sist men det har verkligen varit så otroligt mycket i skolan, helt galet att det får vara så.. Aja ska inte gnälla allt för mycket det har ju trots allt hänt massa roliga saker också och tur är väl det! Jag fyller ju år i helgen också så har haft fullt upp med att planera där, det kommer bli lite större denna gången eftersom jag faktiskt blir 18 år, är supertaggad! Men lite mer om det senare, kramis! ♥

Bjuder på en halvkass bild också!

 


RSS 2.0